У Рівному заарештували викрадачів телефонного дроту

У Рівному заарештували викрадачів телефонного дроту

08.12.10 17:40 0 1825
Люди, які неспроможні законним шляхом заробити кошти собі на прожиття, вдаються до будь-яких способів, навіть кримінальних, аби збагатитися. Нову «технологію» у наповненні власної кишені винайшли у Рівному. Четверо невідомих осіб обпалювали викрадені телефонні дроти з метою подальшого збуту в найближчому пункт прийому металобрухту. «На гарячому» їх застала міліція.

У другій половині дня 7 грудня в ОРМОП «Беркут» надійшло повідомлення від чергового Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області про те, що поблизу АЗС на вул. Черняка, невідомі особи обпалювали мідну проволоку з кабелів.

– На місце події одразу ж виїхала чергова група. На вказаному місці ми дійсно побачили трьох невідомих чоловіків та одну жінку, які щось палили, – розповів міліціонер ОРМОП «Беркут» Олександр Терещук. – Щоб встановити особи, ми доставили їх у міськвідділ. Зловмисниками виявились жителі обласного центру: два Олександри - 53-річний та 52-річний, 25-річний Юрій, мешканець Рівненського району та 25-річна Марина, яка не має постійного місця проживання.

Як повідомив начальник відділу карного розшуку Рівненського МВ УМВС Юрій Зімка, вони встигли випалити з телефонних кабелів близько одного кілограму міді. Наразі у міліції затриманий Юрій, раніше судимий за крадіжки телефонних кабелів. Проводиться дослідча перевірка.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ