Розпочався прийом заявок претендентів на звання інтернет-сайту року Рівненщини

Розпочався прийом заявок претендентів на звання інтернет-сайту року Рівненщини

11.12.10 12:10 0 2181
Проект "Інтернет-нагорода Рівненщини" розпочав прийом заявок для визначення претендентів, які висуватимуться на звання веб-сайту року Рівненщини в різноманітних номінаціях за версією інтернет-спільноти області.

Як повідомляє офіційний сайт проекту nagoroda.rv.ua, прийом заявок продовжуватиметься до 1-го січня 2011 року, після чого розпочнеться етап голосування для визначення переможців номінацій.

В 2010-му році визначення переможців серед лауреатів на перемогу в номінаціях відбуватиметься голосуванням за принципом "одна IP-адреса - один голос". Переможцем у номінації стає сайт, який набрав максимальну кількість голосів.

В майбутньому планується залучення місцевих фахівців в інтернет-галузі з правом голосу 50%/50% з інтернет-аудиторією для нагородження в технічних номінаціях.

Як вважають засновники інтернет-нагороди Рівненщини, попри некомерційність даного проекту, інтернет-нагорода Рівненщини може дати поштовх для більш динамічного розвитку рівненського веб-сегменту, завдяки інформуванню мешканців області про нові цікаві напрацювання в інтернет-галузі.

По матеріалам http://seogluk.ru/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ