Дубенські депутати вимагають  від міського голови звітувати про  надбавки та премії місцевих чиновників

Дубенські депутати вимагають від міського голови звітувати про надбавки та премії місцевих чиновників

14.12.10 17:55 0 1496
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у місті Дубно на Рівненщині вимагає від міського голови надати порівняльну інформацію про структуру та чисельність працівників керівних та виконавчих органів Дубенської міської ради в розрізі 2009 – 2010 років, з відображенням тарифних ставок заробітної плати, встановлених надбавок та доплат.

Свій запит депутати-свободівці оформили у відповідне звернення, адресоване міському голові. У ньому, зокрема, йдеться: "Депутатська фракція "Свободи" вважає недопустимим у кризовий для України період продовжувати утримувати непомірно роздутий штат чиновників. Наголошуємо на тому, що негативний приклад міського голови Антонюка на першій установчій (!) сесії міської ради ухвалити наступні надбавки та премії знаходить Вашу депутатську підтримку: "…міському голові Антонюку В. М., секретарю ради, першому заступнику міського голови, керуючому справами, секретарю виконкому надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі до 50% посадового окладу… надбавку за вислугу років у розмірі 25%... здійснювати преміювання … до державних і професійних свят, ювілейних дат у розмірі 100% посадового окладу… надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально – побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати….""

Вважаємо ганебним та не припустимим продовження подібної практики у той час, коли більшість українців знаходиться за межею бідності. А тому, не можемо її схвалювати, а тим більше – підтримувати. Водночас наголошуємо на тому, що не тільки від виборців, а навіть від депутатів міської ради приховуються дані про розмір реальної заробітної плати (разом з надбавками і доплатами) працівників органів місцевої влади.

Нагадуємо, що ви найняті платниками податків для покращення життя дубенчан, а не покращення власного благополуччя за їх рахунок.

Звертаємось до тієї частини депутатського корпусу, яка декларує захист інтересів простого народу, ратує за чесну, прозору і справедливу владу, визначитись, чиї інтереси ви маєте захищати найперше!".

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому така «сильна» й ...
Наступна новина: Львівська область під час ...

КОМЕНТАРІ