Студентські квитки — постійні документи у столі  знахідок Рівного

Студентські квитки — постійні документи у столі знахідок Рівного

15.12.10 17:04 0 2346
Єдиний у Рівненській області стіл знахідок при рівненському міськвідділі міліції працює вже 20 років. І хоч загублені особисті речі та гроші сюди ніхто не несе, але втрачених за тих чи інших обставин різноманітних документів тут кілька десятків.

Понад двісті громадян звернулися з початку року у рівненський стіл знахідок. Усі вони принесли знайдені у різноманітних місцях документи, видані на інших осіб. Здебільшого їх "підбирали" на вулицях обласного центру. І завдячуючи саме добросовісним рівнянам, які дбають про чуже як про своє, їх повернули власникам.

— Серед втрачених документів найбільше студентських квитків, трудових книжок, посвідчень водія та паспортів. Є і банківські картки, — повідомив інспектор дозвільної системи СОГП Рівненського МВ Микола Богайчук. — Усі документи ми надсилаємо у відповідні інстанції — чи то у ВНЗ, чи МРЕВ, чи паспортну службу. А звідти їх уже повертають законним власникам.

Якщо ви втратили чи знайшли документи, за допомогою можете звертатися у стіл знахідок за адресою м. Рівне, вул. Словацького, 3, кабінет №16, телефон: 679440.

Світлана КАРАЧУН,

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На незаконній забудові у ...
Наступна новина: На Рівненщині молода ...

КОМЕНТАРІ