На Рівненщині молода лейтенантка

На Рівненщині молода лейтенантка "взула" міліціонерів-чоловіків

15.12.10 17:05 0 2160
Молоді співробітники рівненської міліції, щойно оговтавшись від здачі випускних іспитів у вищих навчальних закладах, мали нагоду згадати курсантські будні та позмагатися один з одним у теоретичних знаннях та практичних навичках. 14 грудня у актовій залі обласного управління відбувся конкурс «Кращий за професією серед молодих спеціалістів». До участі у ньому долучилися 59 працівників органів внутрішніх справ Рівненщини – випускників ВНЗ МВС України.

Початок конкурсу урочисто розпочав заступник начальника управління УМВС України в Рівненській області — начальник управління кадрового забезпечення Юрій Михальчук:

— Сьогодні ми з вами зібрались в цьому залі, щоб підбити перші підсумки роботи молодих фахівців, обговорити разом проблемні питання, які виникають у вас під час адаптації до умов проходження служби. Я думаю, зі мною погодиться кожен працівник, що в учбових закладах ви оволоділи теоретичними знаннями, а як їх застосовувати на практиці, вас повинні навчати старші колеги зокрема, ваші наставники.

На змагання молодих спеціалістів завітав і начальник УМВС України в Рівненській області Олег Сало, який побажав своїм колегам працювати так, щоб люди, заради яких вони несуть почесну та відповідальну службу, бачили у них помічника та порадника:

— Щоб у ваших серцях не було місця розчаруванню і байдужості. Вірте у власні сили, утверджуйтеся в житті та професійному рості.

Конкурс проходив у три етапи. На першому – учасники складали тестові завдання з функціональної підготовки, тактики дій співробітника ОВС в типових та екстремальних ситуаціях. Перевірялися і знання з надання першої медичної допомоги, технічної підготовки та цивільної оборони, застосування вогнепальної зброї та заходів безпеки при поводженні із нею. На другому етапі молоді спеціалісти вправлялися із практичної стрільби з пістолета Макарова. Заключним завданням стала перевірка фізичної підготовки.

Оцінювали знання, вміння та навики учасників конкурсу найдосвідченіші працівники обласного управління відповідно до напрямку роботи. Адже в залежності від посади та спеціалізації конкурсанта за умовами конкурсу завдання із функціональної підготовки для кожного були різні. На усіх інших етапах конкурсу колегію суддів представляли найдосвідченіші працівники управління кадрового забезпечення зокрема, відділу професійної підготовки.

За результатами всіх завдань четверте місце цих змагань посіла слідчий Дубенського МВ Наталія Коваль, третє – працівник СБНОН Рівненського МВ лейтенант міліції Микола Овдійчук. Друге місце виборов слідчий СВ Дубенського МВ УМВС лейтенант міліції Ігор Петровський. А почесне перше місце зайняла помічник начальника Острозького МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ, лейтенант міліції Алла Вертелецька. Переможці конкурсу отримали дипломи та грошові винагороди.

Вікторія АНТОНОВА,

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 4)
Попередня новина: Студентські квитки — ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ