У Чернівцях у 2011 році буде оплачуватися  11 видів громадських  робіт

У Чернівцях у 2011 році буде оплачуватися 11 видів громадських робіт

20.12.10 22:25 0 1732
Перелік видів оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість на підприємствах, в організаціях та установах Чернівців в 2011 році, затвердив виконавчий комітет міської ради. До переліку включено 11 видів робіт, а саме :

1 Благоустрій, озеленення, та впорядкування територій міста (підприємств, об’єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку і туризму), ліквідація стихійних сміттєзвалищ та упорядкування придорожніх смуг, облаштування та розчистка стічних водовід-відних канав, в м. Чернівцях

2 Роботи, пов’язані з відновленням та благоустроєм прибережних смуг, природних джерел та водоймищ, русел річок

3 Роботи пов’язані з будівництвом та ремонтом об'єктів соціальної сфери (школи, школи-інтернати, дитячі садочки, будинки-інтернати, лікарні, геріатричний пансіонат, диспансери, санаторії, притулок для дітей, спортивні заклади)

4 Впорядкування місць меморіального поховання, пам’ятників та пам’ятних місць, які мають офіційний статус, або зареєстровані на території .Чернівців.

5 Роботи з відновлення та догляду заповідників, пам’яток архітектури, історії та культури.

6 Догляд та надання допомоги особам похилого віку та інвалідами, дітям-сиротам, у т.ч. догляд за хворими у закладах охорони здоров’я, допоміжні роботи в притулку для дітей, будинку дитини, геріатричному пансіонаті.

7 Впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних такими у встановленому порядку.

8 Робота в музеях та з відновлення бібліотечного фонду в бібліотеках, робота в архівах з документацією.

9 Інформування населення про можливість отримання субсидій за спрощеною процедурою шляхом розповсюдження інформаційних матеріалів (без надання роз’яснень щодо особливостей призначення субсидії конкретній особі або виконання інших функцій щодо визначення права на отримання субсидії та її розміру), а також технічна обробка документів (оператор комп’ютерного набору, обліковець) та кур’єрська доставка матеріалів тощо.

10 Сприяння в друкуванні (наборі) матеріалів до випуску книги «Вони прославляли Буковину»

11 Вулична соціальна робота (мобільна форма надання соціальних послуг, що здійснюється поза межами закладів для бездомних громадян) для забезпечення прав людини в умовах бездомності та безпеки громади м. Чернівців.

Окрім того, виконавчий комітет міської ради забронював на підприємствах, в установах та організаціях Чернівців 17 робочих місць для обов’язкового працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту. При цьому враховано, що на 449 підприємствах, установах та в організаціях Чернівців з чисельністю працюючих понад 20 осіб, на заброньовані робочі місця громадяни, які потребують соціального захисту, вже працевлаштовані.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях стартував ...
Наступна новина: У Чернівцях працюватиме 43 ...

КОМЕНТАРІ