До парламенту проходять шість політичних партій

До парламенту проходять шість політичних партій

22.12.10 13:38 0 1715
Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися в середині грудня 2010 року, за Всеукраїнське об’єднання «Свобода» проголосували би 6,2% українців. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного 11-18 грудня 2010 року Соціологічною групою «Рейтинг».

За результатами дослідження, найбільше голосів отримала би Партія регіонів (30% опитаних серед тих, хто взяв би учать у виборах, якби вони відбувались найближчої неділі). Другу позицію зберігає Батьківщина, яку підтримують 19,6%. Фронт змін підтримують 7,2%, Сильну Україну – 6,4%, ВО «Свобода» – 6,2%, КПУ – 4,8%.

Під час проведення дослідження методом інтерв’ю було опитано 2000 респондентів віком від 18 років в усіх областях України та АР Крим.

У резюме опитування зазначається, що разом із рейтингом ВО «Свобода» (4% у жовтні та 6,2% у грудні) продовжує зростати рейтинг Олега Тягнибока (з 2,8% у жовтні до 5% у грудні).

За даними центру соціальних та маркетингових досліджень "СОЦІС", рейтинг лідера Всеукраїнського об’єднання "Свобода" у листопаді сягав 5%. У жовтні, згідно з опитуваннями Київського міжнародного інституту соціології, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» мало підтримку 4,4% українців. Таким чином за 2 місяці підтримка ВО «Свобода» зросла на третину.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині дівчину ...
Наступна новина: Депутати Дубенщини ...

КОМЕНТАРІ