У Чернівцях для  бездомних відкрили « Народну школу»

У Чернівцях для бездомних відкрили « Народну школу»

23.12.10 11:55 0 1653
Програма «Народна школа» – це новий соціальний проект ОГ « Народна допомога», що в 2009 році отримав підтримку Чернівецької міської ради через конкурс соціальних проектів. Програма «Народна школа» базується на методиці громадської організації «Школа Кофоеда» (Данія) та включає комп’ютерний клас, кулінарну майстерню для проведення майстер-класів з кулінарії. В 2011 році планується відкриття майстерні з декорування свічок.

Проект реалізується спільно з датськими партнерами та направлений на набуття професійних навичок серед бездомної молоді, а також інших вразливих категорій молоді: молодих інвалідів, членів багатодітних родин та малозабезпечених чернівчан.

В 2010 році в рамках програми «Народна школа» на базі «Народної допомоги» проводились кулінарні майстер-класи для представників соціально-незахищених верств населення: тривало безробітних, членів багатодітних родин, мешканців Центру ресоціалізації для бездомних.

Загалом, з січня по листопад 2010 року навчання на курсах пройшли 28 осіб з числа клієнтів Центру ресоціалізації та 110 осіб з числа інших вразливих груп населення.

З серпня 2010 року в рамках програми працює комп’ютерний клас для навчання комп’ютерній грамотності клієнтів Центру ресоціалізації для бездомних, представників бездомної молоді тощо. За час роботи комп’ютерного класу навички роботи з ПК набули 9 осіб.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці - єдине місто в ...
Наступна новина: На Закарпатті провели ...

КОМЕНТАРІ