У Рівному неповнолітні пограбували чоловіка

У Рівному неповнолітні пограбували чоловіка

25.12.10 20:58 0 1720
Вулиці Рівного стають небезпечними. Особливо, коли ними вештаються без діла підлітки. Поведінку останніх спрогнозувати важко, як і збагнути їхні протиправні дії.

До чергової частини Рівненського МВ звернувся 21-річний рівнян Вадим. Він повідомив правоохоронців по те, що близько 21.00 години на вул. Соломії Крушельницької у Рівному троє невідомих нанесли йому тілесні ушкодження та відібрали особисті речі.

– У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що троє неповнолітніх жителів обласного центру, які навчаються в одному із навчальних закладів Рівного, – 17-річний Василь, 16-річний Володимир та 15-річний Владислав – скоїли фізичне насильство відносно потерпілого Вадима та в подальшому відібрали у нього пальто, мобільний телефон «Нокіа-8910» та золотий перстень, – повідомив начальник сектору карного розшуку Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Юрій Зімка. – Попередня сума збитку становить 10 тисяч гривень.

Усі підозрювані особи із благополучних сімей, раніше в поле зору правоохоронних органів не потрапляли і до кримінальної відповідальності не притягувались. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненські козаки ...
Наступна новина: У Рівному грабіжники ...

КОМЕНТАРІ