На Рівненщині нова епідемія  - епідемія крадіжок

На Рівненщині нова епідемія - епідемія крадіжок

27.12.10 17:05 0 1601
Двоє мешканців Березного — 21-річний Віталій та 23-річний Віталій — з будинку 20-річного Романа, жителя с.Сівки Березнівського району, шляхом проникнення через вікно, намагалися викрасти системний блок, монітор, клавіатуру та комп’ютерну мишку. Порушена кримінальна справа. Ведеться слідство.

У 33-річної жительки м.Кузнецовськ Вікторії невідомі особи з її квартири, шляхом проникнення через вікно, викрали ноутбук "Самсунг", дві пари сережок з жовтого металу та дитячу обручку з жовтого металу.

У 25-річного Павла, жителя м.Костопіль, невідомі особи з його автомобіля "Фольксваген-Транспортер", що знаходився біля кафе "Блюз" по вул.16 липня в м.Рівне, шляхом підбору ключа, викрали автомагнітолу "Піонер", особисті документи, сумочку з грошима в сумі 27000 російських рублів, 130 Євро, 600 доларів США та 6300 гривень.

У жителя смт.Квасилів, 50-річного Василя, з його автомобіля "Форд-Транзит", що знаходився біля магазину "Динамо" на вул.Корольова в м.Рівне, невідомі особи, шляхом підбору ключа, викрали сумку, в якій знаходились особисті документи.

Про це повідомили у ВЗГ УМВС у Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівненській обласні ...
Наступна новина: У Запоріжжі знищили ...

КОМЕНТАРІ