У Рівному відбувся конкурс «Міліція очима дітей»

У Рівному відбувся конкурс «Міліція очима дітей»

29.12.10 20:59 0 1797
У конкурсі дитячого малюнка «Міліція очима дітей», який організували та провели обласне управління спільно із профспілкою, підбили підсумки.

Як повідомив голова РОПОАП ОВС України Микола Крисюк, до участі у ньому долучилися 29 дітей, які представили на розгляд журі 35 малюнків. Конкурсантами стали діти і онуки членів профспілкових організацій та вихованці підшефних шкіл-інтернатів віком від 6 до 11 років.

Творчі доробки дітки виконували у довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби). Переможців визначали у трьох вікових категоріях: перша – від 6 до 8 років, друга – від 9 до 12 років і третя – від 13 до 16 років.

За результатами конкурсу переможцями стали:

Ксенія Грицина, 7 років — від Рівненського МВ УМВС, назва роботи «Міліція захищає наше спокійне життя»;

Богдан Мельничук, 9 років — від ВДАІ УМВС, назва роботи «Безпечне дитинство»;

Олександр Завадський, 14 років — від профспілкової організації Острозького МВ, назва роботи «На варті спокою і миру».

Переможцям конкурсу вручили грошові винагороди у розмірі 200 гривень кожному, а їхні роботи направили до ради ПАП ОВС України, де вони будуть змагатись у другому етапі конкурсу.

Журі також відзначило чотири цікаві та оригінальні роботи, за які учасники отримали заохочувальні премії у розмірі 100 гривень: Ігор Лисий, 8 років — від профспілкової організації Рівненського РВ; Вікторія Ющук, 9 років - РМОП «Беркут»; Анастасія Корейчук Анастасія, 14 років - від профспілкової організації Корецького РВ, учениця Великомежиріцької спеціальної школи-інтернату; Неля Веремчук, 11 років – від профспілкової організації Острозького МВ.

ВЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному на охорону ...
Наступна новина: У Радивилові депутати взяли ...

КОМЕНТАРІ