Циганка виманила в Рівнянки 150 тисяч

Циганка виманила в Рівнянки 150 тисяч

29.12.10 21:02 0 1556
Щоб напустити ману, у свої жертви шахрайки здебільшого обирають жінок та молодих дівчат. Адже саме вони найбільше хвилюються за своїх дітей та рідних. І навіть нічим не підтверджена звістка про якусь біду чи ймовірну хворобу близьких, здатна розчулити жіноче серце та кинутися на порятунок.

За допомогою до працівників міліції нещодавно звернулася 25-річна рівнянка Наталія. Минулої п’ятниці, прогулюючись разом зі своєю дитиною поблизу Рівненської обласної лікарні, до неї підійшла невідома жінка циганської національності та повідомила, що на ній нібито лежить прокляття. Збентежена цим повідомленням, пані Наталія разом із нею пішла до місця свого проживання та винесла з квартири цінні речі, аби та зняла з неї «порчу». Таким чином жінка віддала шахрайці 5000 Євро, 4700 доларів США, 11900 гривень, 9 золотих виробів, фотоапарат та відеокамеру. Загальна сума збитку становить майже 150 тисяч гривень. Наразі тривають оперативно-розшукові заходи.

Працівники міліції вкотре звертаються до громадян та просять їх бути більш обачними, не довіряти незнайомим людям і аж ніяк не вступати з ними у будь-який контакт.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ