У Рівному вилучили понад тисячу ялинок та 14 тисяч піротехнічних засобів

У Рівному вилучили понад тисячу ялинок та 14 тисяч піротехнічних засобів

05.01.11 17:35 0 1775
Для забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час новорічних і різдвяних свят в управлінні МВС України в Рівненській області проведено ряд організаційних та практичних заходів щодо вилучення петард та інших піротехнічних виробів, встановлення осіб, які займаються їх незаконною реалізацією тощо.

Станом на 04 січня 2011 року працівники ОВС області перевірили 32 суб'єкти господарської діяльності, які мають ліцензії МВС України на право здійснення діяльності, пов'язаної з торгівлею піротехнічними засобами, а також 367 ринків та інших місць можливої реалізації населенню піротехнічної продукції.

— У ході перевірок зафіксовано 21 порушення порядку торгівлі піротехнічними засобами, вилучено 14506 піротехнічних виробів, у тому числі 11425 петард. На 20 осіб складено адміністративні протоколи за порушення правил торгівлі вищезазначеною продукцією, — повідомив старший інспектор ВООГП УГБ УМВС України в Рівненській області Андрій Гроголь.

Задля збереження ялинок, недопущення незаконної вирубки хвойних дерев та їх реалізації працівники управління громадської безпеки здійснили відпрацювання на 130 ринках, торговельних майданчиків та у місцях, де продавалися хвойні дерева. Працівники ОВС області перевірили 695 одиниць автотранспорту, що перевозили та реалізовували ялинки.

За період проведення заходів загальна кількість осіб, затриманих за адміністративні правопорушення, пов'язані з вирубкою та реалізацією хвойних дерев сягнула 110 осіб, у тому числі за статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення складено за: ст. 65 КУпАП (Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур та молодняка) - 36 протоколів; ст. 159 КУпАП (Порушення правил торгівлі на ринках) - 45
протоколів; ст. 160 КУпАП (Торгівля в неустановлених місцях) - 13 протоколів; ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності) - 16 протоколів. Працівники міліції вилучили 1064 хвойних дерев на суму близько 35112 грн.

Загалом у період з 21 грудня 2010 року по 03 січня 2011 року до проведення заходів із забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час новорічних і різдвяних свят залучалися 694 співробітники особового складу УМВС області, з яких: патрульної служби - 209 чоловік; РМОП „Беркут" - 48 чоловік; дільничних інспекторів міліції - 437 чоловік; членів громадських формувань - 303 чоловіки. Також допомагали правоохоронцям майже сто працівників Держкомлісгоспу .

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Бюджеті Львівщини ...
Наступна новина: На Тернопільщині зірвали ...

КОМЕНТАРІ