Голова Івано-Франківської облради вимагає надати вичерпну інформацію про  затримання на Прикарпатті 9-ти членів “Тризубу”

Голова Івано-Франківської облради вимагає надати вичерпну інформацію про затримання на Прикарпатті 9-ти членів “Тризубу”

12.01.11 02:02 0 1648
Голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець Олександр Сич вимагає від правоохоронних органів надати вичерпну інформацію про затримання на Прикарпатті 9-ти членів ВО “Тризуб” імені Степана Бандери.

За його дорученням 11 січня відбулося позачергове засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку.

Члени депутатської комісії заслухали представників УМВС України в Івано-Франківській області та прокуратури області з приводу інформації про затримання на Прикарпатті 9-ти членів ВО “Тризуб” імені Степана Бандери .

Комісія обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку звернулась до представників правоохоронних органів з рекомендацією забезпечити затриманим право на юридичний захист та інформувати громадськість про всі обставини цієї справи.

Також за дорученням Олександра Сича комісія розглянула звернення депутата Рожнятівської районної ради, голови фракції ВО “Свобода” в Рожнятівській районній раді, інваліда 2-ї групи Богдана Копача з приводу проведення представниками УБОЗу обшуку в його помешканні 4 січня цього року.

Під час обшуку нічого не було виявлено і вилучено, що підтверджується протоколом.

Комісія звернулася до правоохоронних органів з проханням надати вичерпну письмову інформацію про причини і мотиви таких дій.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Істерія навколо підриву ...
Наступна новина: Позачергова сесія ...

КОМЕНТАРІ