На Рівненщині 16-річна школярка побила 14-річну, а учні знімали це на мобільні

На Рівненщині 16-річна школярка побила 14-річну, а учні знімали це на мобільні

14.01.11 12:32 0 1791
Подібних заяв, котрі надходять у Млинівський райвідділ, працівники міліції не пригадують. У бійці, яку вчинили учениці місцевої школи у селі Новоукраїнка на Млинівщині, нині розбираються слідчі. А от репутацію 16-річна Діана і 14-річна Наталія вже собі зіпсували. До того ж останній знадобилася ще й допомога медиків.

Адміністрація загальноосвітньої школи Новоукраїнки повідомила чергову частину Млинівського райвідділу про те, що 16-річна учениця навчального закладу Діана нанесла тілесні ушкодження 14-річній школярці Наталії.

Як прокоментував на брифінгу начальник Млинівського РВ УМВС підполковник міліції Ярослав Антонович, Діана та Наталія — із благополучних сімей. Бійку школярки зчинили у коридорі школи під час перерви між уроками. Образливе слово — і в хід пішли кулаки.

— 16-річна Діана нанесла удари 14-річній Наталії руками в голову та ногами по тілу, після чого стала її шарпати за волосся та повалила на підлогу. Найприкріше у цій ситуації те, що учні школи не зупинили дівчат, а всі «подвиги» знімали на відеокамеру мобільного телефону, — зауважив Ярослав Антонович.

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), яка передбачає арешт на строк до п’яти місяців або обмеження волі строком до п’яти років.

Втім, дівочі баталії на цьому не закінчилися. І через місяць у райвідділ надійшла повторна заява, фігурантами у якій були ті ж учениці. Слідство у цій справі триває.

Аби не допустити подібних випадків у майбутньому, дільничні інспектори міліції провели бесіди з учнями школи та їхніми батьками, в тому числі, і з батьками дівчат-дебоширів.

А от чим зумовлена взаємна «нелюбов» у школярок, збагнути важко. Адже у підлітковому віці часто-густо агресія і жорстокість виникають через будь-який дріб’язок.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині з 18 грудня ...
Наступна новина: На Рівненщині двоє ...

КОМЕНТАРІ