На Рівненщині грабіжників, які відібрали у жінки 15 гривень та особисті речі, затримали одразу

На Рівненщині грабіжників, які відібрали у жінки 15 гривень та особисті речі, затримали одразу

20.01.11 15:18 0 1738
17 січня в чергову частину Корецького районного відділу міліції надійшло повідомлення, що поблизу автовокзалу у районному центрі, двоє невідомих осіб напали на літню жінку та забрали в неї сумочку з особистими речами.

Повертаючись після 18-ї години додому, пенсіонерка аж ніяк не очікувала на небезпеку. Не дійшовши декілька кроків до своєї домівки, на неї накинулось двоє невідомих та вирвали сумочку , в якій знаходилися 15 гривень та особисті речі. Щойно оговтавшись від пережитого, 51-річна мешканка Корця Людмила про цей факт повідомила у міліцію.

— У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Корецького РВ за гарячими слідами затримали підозрюваних, — прокоментував начальник сектора карного розшуку Корецького РВ В’ячеслав Бондар. — Ними виявилися двоє 20-річнийх місцевих жителів. Наразі один із них затриманий по статті 115 Кримінально процесуального кодексу. За цим фактом порушена кримінальна справа згідно зі статтею 186 Кримінального кодексу (Грабіж). Триває слідство.

Михайло МЕЛЬНИК, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Луганщині міліція ...
Наступна новина: У Державному архіві ...

КОМЕНТАРІ