На Волині учні недільної школи привітали старших одиноких людей

На Волині учні недільної школи привітали старших одиноких людей

21.01.11 17:41 0 1759
В неділю, 16 січня, учні недільної школи храму Всіх Святих землі Волинської відвідали геріатричний будинок, що в селі Теремно. Ціль візиту: привітати усіх мешканців цього закладу з Різдвом Христовим та Новим Роком.

Благочинний храмів Луцька протоієрей Володимир Літвенчук, котрий опікується цим закладом, промовив теплі слова привітання, зазначивши, що з Христовим Народженням прийшов у світ мир, котрий так потрібен кожному з нас. Протодиякон Ігор Савієвський, котрий являється викладачем цієї недільної школи, зауважив, що ми не принесли радість, її приніс Немовлятко Христос своїм Народженням. Діти прийшли нею поділитися та промовити величні слова: «Христос Рождається!»

Після чого діти привітали усіх різдві святами. Звучали колядки, та був поставлений вертеп. В кінці виступу дітки подарували усім стареньким глядачам солодощі.

Зі сльозами на очах дякували усі, в котрих важкою склалася доля, на мить вони забули свої біди, та скорботи, адже дитяча усмішка та чисте, щире серце зігріває душу та вселяє надію на краще, на вічне.

Про це повідомили у Волинській єпархії Української Православної Церкви
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У жителя рівненщини ...
Наступна новина: На Волині освятили ще один ...

КОМЕНТАРІ