Нові  тарифи на електроенергію викликають багато запитань в мешканців Чернівців

Нові тарифи на електроенергію викликають багато запитань в мешканців Чернівців

31.01.11 17:27 0 1814
Запровадження з 1 лютого нових диференційованих тарифів на спожиту електроенергію викликають багато запитань у керівників ОССБ, ЖБК та ЖБТ. Зокрема, для ОСББ, ЖБК та ЖБТ передбачено застосування тарифу на електроенергію як для юридичних осіб, хоча вони обслуговують житловий фонд, де основним споживачем електроенергії є мешканці. Не передбачено механізму оплати електроенергії для мешканців, які використовують лічильники, що облікують за різними тарифами спожиту електроенергію у нічний, денний час та пікові години. Є також проблема щодо застосування пільгової ставки на оплату електроенергії для тих споживачів, які не мають централізованого постачання гарячої води і користуються електробойлерами.

Для визначення шляхів вирішення проблемних питань, які виникли із запровадженням диференційного тарифу за спожиту електроенергію, перший заступник міського голови Микола Попадюк доручив провести робочу нараду із залученням представників ВАТ « Чернівціобенерго», всіх зацікавлених міських служб, а також ОСББ, ЖБК та ЖБТ.

Департаменту ЖКГ міської ради, районним у місті радам рекомендовано прискорити роботу із укладання угод між комунальними підприємствами, ЖРЕПами та банківськими операторами щодо прийняття від населення проплат за житлово-комунальні послуги без стягнення із споживачів вартості банківських послуг, а також максимального наближення пунктів прийому таких платежів до місця проживання споживача та встановлення зручного для населення режиму прийому цих платежів.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 2)
Попередня новина: У Чернівцях проведуть ...
Наступна новина: Вперше за двадцять років ...

КОМЕНТАРІ