Вперше  за двадцять років  у Дубні пройшла  смолоскипна хода пам'яті Героїв Крут

Вперше за двадцять років у Дубні пройшла смолоскипна хода пам'яті Героїв Крут

31.01.11 17:28 0 1672
29 січня 2011 року у Дубні пройшла смолоскипна хода, присвячена пам'яті Героїв Крут. Близько 300 людей зібралось під прапорами ВО "Свобода", щоб вшанувати загиблих студентів, які ціною власного життя відвойовували самостійну, соборну Україну.

Свободівці висловили глибоку подяку дубенському ветеранському хору української патріотичної пісні, який взяв участь у національно – патріотичних заходах, також висловили вдячність мешканцям, які прийшли на мітинг.

"Діюча влада устами прем'єр – міністра заявила про необхідність придушення національно – патріотичного руху. Ми заявляємо – не вийде! Ми не дамо знищити національні святині: українську культуру, мову, духовність. Ми не дамо знищити українську націю та українську державу! Для того ми збираємось на таких заходах, щоб не дати цього зробити не нашій, не українській владі! Будьте певні – ВО "Свобода" зробить усе, щоб очі майбутніх поколінь світилися радістю, добром і щастям, споглядаючи оновлену, багату і могутню, по - справжньому Незалежну Україну!", - повідомив депутат Рівненської обласної ради від ВО "Свобода" Віктор Кривун.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Нові тарифи на ...
Наступна новина: МФК "Кардинал"- Рівне – ...

КОМЕНТАРІ