У Чернівцях цього  року планують приватизувати 20 об’єктів комунальної  власності

У Чернівцях цього року планують приватизувати 20 об’єктів комунальної власності

02.02.11 10:23 0 1656
Перелік об'єктів комунальної власності міста Чернівців, які підлягають приватизації в 2011 році, затвердила сесія міської ради. У переліку 20 приміщень, 12 з яких заплановано до приватизації шляхом продажу з аукціону, а решту – шляхом викупу. Зокрема право на викуп орендованих комунальних приміщень отримали 6 орендарів, які здійснили невід’ємні поліпшення орендованого об’єкта ( понад 25% залишкової вартості об’єкта) . Одне приміщення пропонується до приватизації з ініціативи власників суміжних приміщень,ще одне- відповідно до вимог Положення « Особливості відчуження гаражів».

Від приватизації комунального майна у 2011проці до міського бюджету заплановано отримати 2 млн. грн..

Довідково. Торік у Чернівцях було заплановано приватизувати 48 об’єктів (33 – шляхом викупу, 15 – шляхом продажу на аукціоні), було оголошено 7 аукціонів, на яких запропоновано до аукціонного продажу 15 об'єктів. Проведено 3 аукціони, решта не відбулися в зв'язку з відсутністю заяв від потенційних покупців.

Із запланованих торік приватизовано 32 об'єкта (27 – шляхом викупу; 5 – шляхом продажу на аукціоні). До бюджету міста від приватизації комунальних об’єктів торік надійшло 6,98 млн. грн. До державного бюджету перераховано 1,37 млн. грн. податку на додану вартість.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях запровадили ...
Наступна новина: В Чернівцях відбудеться ...

КОМЕНТАРІ