У Рівному спіймали на хабарі заступника директора філії ВНЗ

У Рівному спіймали на хабарі заступника директора філії ВНЗ

05.02.11 22:19 0 1843
Покращити своє фінансове становище, додавши до своєї заробітної плати пару сотень гривень із кишені студента, на жаль, не проти деякі викладачі рівненських вищих навчальних закладів.

— До працівників міліції звернувся студент третього курсу одного із приватних рівненських вищих навчальних закладів і повідомив, що за складання академічної різниці з навчальних дисциплін заступник директора з навчально-методичної роботи вимагав у нього гроші, — коментує начальник відділу по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області Віктор Галайський. — 25-річний студент заочної форми навчання змушений був «заплатити» 900 гривень.

Проти посадовця, якого затримали «на гарячому» у приміщенні службового кабінету, порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара, поєднане з вимаганням). Він затриманий у порядку статті 115 КПК України. Наразі триває досудове слідство. Хабарнику «світить» від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та за конфіскацією майна.

Співробітники СДСБЕЗ Рівненського МВ УМВС проводять додаткові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії щодо встановлення інших фактів злочинної діяльності посадовця.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ