На Рівненщині у незаконних операціях  із металобрухтом підозрюють депутата  райради

На Рівненщині у незаконних операціях із металобрухтом підозрюють депутата райради

08.02.11 16:14 0 1679
Повідомлення про крадіжки почастішали у грудні торік у Корецькому райвідділі. За допомогою до працівників міліції зверталися мешканці району, із господарств яких невідомі особи викрадали брухт чорних металів і запчастини до автомобілів.

— Працівники сектору карного розшуку в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили групу осіб, яка за попередньою змовою скоювала таємне викрадення чужого майна. За цим фактом слідчий відділ Корецького РВ порушив кримінальну справу за ч. 2 ст.185 КК (Крадіжка, скоєна за попередньою змовою групою осіб), — повідомив виконуючий обовчязки заступника начальника Корецького РВ Володимир Рой. — Під час проведення досудового слідства у кримінальній справі з’ясувалося, що особи, які здійснили крадіжку з метою отримання грошових коштів, збували викрадене жителю Корецького району — місцевому підприємцю, 39-річному Анатолію, який займався незаконними операціями із металобрухтом.

До речі, ще один вид діяльності у 39-річного Анатолія — відстоювання інтересів територіальної громади, яка обрала його депутатом у Корецьку райраду.

За постановою Корецького райсуду на території особистого господарства підприємця-депутата під час обшуку вилучено понад півтори тонни брухту чорного металу.

За цим фактом сектор ДСБЕЗ проводить додаткову перевірку щодо встановлення причетності 39-річного Анатолія до співучасті з крадіями, наявності або відсутності в його діях складу злочину передбаченого ч. 1 ст.213 Кримінального кодексу України (Порушення порядку здійснення операцій із металобрухтом).

Працівники міліції нагадують, що здійснення операцій із брухтом чорних та кольорових металів без державної реєстрації або без отримання спеціального дозволу — ліцензії — карається штрафом від 100 до 500 неоподаткованих мінімумів або громадськими роботами на строк від 100 до 200 годин.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях немає ...
Наступна новина: На Рівненщині двоє ...

КОМЕНТАРІ