Міліція зацікавилась списками і адресами членів ВО «Свобода» на Рівненщині та їх зв’язками з Черкащиною

Міліція зацікавилась списками і адресами членів ВО «Свобода» на Рівненщині та їх зв’язками з Черкащиною

09.02.11 12:46 0 5116
8 лютого 2011 року в приймальну депутатів Рівненської обласної та Дубенської міської рад надійшов лист за підписом начальника Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області, в якому вимагалось надати конфіденційну інформацію про членів організації ВО "Свобода" та їх адреси.

Коментуючи ситуацію, голова Дубенської міської організації ВО "Свобода", депутат Дубенської міської ради Богдан Галета відмітив, що постановка питання подібним чином має дві складові.

«Перша. Збір інформації про особу таким, протизаконним методом є не тільки порушенням Конституції та законів України. Це зайвий раз показує, який, насправді, стан демократичних свобод і цінностей в Україні. А також висвітлює плани можновладців з подальшої прихватизації і монополізації повноти усієї влади в Україні.

Друга. Ми неодноразово звертали увагу місцевих контролюючих, силових та інших органів державної влади на численні факти зловживань, порушення законів, корупції, що розрослись до неймовірних розмірів у нашому місті. Викиди нечистот у річку Іква, звалища відходів м`ясопереробки, неконтрольована збиткова діяльність та банкрутство комунальних підприємств, житлово – комунальна тарифна політика, організація пасажирських перевезень, земельні питання: приватизація та оренда землі, розміри плати за землю, та багато інших були предметом наших розслідувань та оприлюднення. Ось де варто було б застосувати максимальні службові повноваження, високу професійність та наполегливість. Натомість бачимо, для яких цілей використовуються правоохоронні органи», - прокоментував депутат Дубенської міської ради Богдан Галета .

Наводимо нижче відсканований лист-запит правоохоронців.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині двоє ...
Наступна новина: На Рівненщині спіймали ...

КОМЕНТАРІ