У Німеччині коханців притягнули до суду за секс на скрипучому ліжку

У Німеччині коханців притягнули до суду за секс на скрипучому ліжку

09.02.11 13:09 0 2169
У Берліні притягнули до суду двох коханців за те, що вони заважали своїм сусідам спати, коли займалися сексом на гучно скрипучому ліжку.

Стефані Мюллер і Лукаса Цетше притягнули до суду після заняття сексом в одну з ночей липня 2010 року. Сусіди 24-річної Мюллер і 25-річного Цетше слухали скрип ліжка протягом півтори години (з 23:30 до 1 ночі) і після цього направили місцевій владі десяток скарг на поведінку молодих людей.

Міська влада прийняли рішення залучити Мюллер і Цетше до адміністративної відповідальності – їх звинуватили в порушенні закону про тишу і постановили виплатити штраф у розмірі 100 євро. Проте дівчина і її партнер відмовилися, після чого справу передали до суду.

Виступаючи перед суддею, Мюллер заявила, що ліжко, на якій вона і Цетше займалися сексом, було новим і не повинно було сильно скрипіти. Крім того, німкеня відповіла, що вона і її друг не шуміли. "Може, ви і не шуміли, але ось ваше ліжко все-таки заважало сусідам", - відзначив суддя.

Цетше підтримав свою партнерку, зазначивши, що, на його думку, вони не мали б заважати спати своїм сусідам. "Це був звичайний секс, нічого особливого", - зауважив молодий чоловік.

Оскільки сусіди, що скаржились на поведінку молодої пари, не з'явилися на засідання суду, справу про скрипуче ліжко закрили.

Нагадаємо, раніше суд Ньюкасла виніс рішення у справі 48-річної мешканки Великобританії Каролайн Картрайт, яка протягом тривалого часу порушувала громадський порядок, видаючи дуже гучні звуки під час сексу.

Джерело: Новинар
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 10 лютого у Чернівцях ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ