На Рівненщині колишній засуджений напав на таксиста з молотком

На Рівненщині колишній засуджений напав на таксиста з молотком

11.02.11 14:47 0 1752
На що тільки не здатна людина з кримінальним мисленням, аби жити весело і без турбот. Здавалося, і досвід у таких є, а точніше, наслідки відомі. Втім так і тягне декого з них ще раз переступити «межу Закону». Підтвердження цього – нещодавній напад раніше судимого жителя села Великий Олексин Рівненського району на рівненського таксиста.

Третього лютого поточного року близько першої години ночі до водія таксі, 20-річного Олександра, який перебував на залізничному вокзалі Рівного, підійшов невідомий молодик та попросив завезти його додому, в село В.Олексин. Під час поїздки пасажир розмовляв з таксистом про його авто, зокрема розповів і про те, що він раніше судимий і нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Приїхавши у вказаний населений пункт, зупинившись біля одного з будинків, хлопець сказав, що йде за грошима. Повернувшись, Володимир, а саме так звали пасажира, гроші водієві не дав, а запропонував проїхати до будинку його батьків, які живуть неподалік. Приїхавши до чергового пункту призначення, Володимир попросив Олександра піти з ним, бо батьки оплатять послуги лише тоді, коли його побачать із ним. Як тільки таксист вийшов з авто, Володимир раптово дістав з кишені штанів молоток та почав бити по голові. Водій, перелякавшись не на жарт, спромігся вирватись від Володимира і побіг кликати на допомогу. Упевнившись, що небезпека лишилася позаду, зателефонував знайомому і повідомив про напад та попросив викликати працівників міліції. А сам залишився на місці чекати правоохоронців.

– У цей час нападник молотком розбив вікна таксі та зник в невідомому напрямку. Працівники міліції, які прибули на місце виклику, розшукали та затримали нападника, – розповіла помічник начальника Рівненського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Олеся Шевченко. – Ним виявився житель села Великий 22-річний Володимир, раніше судимий за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах).

Сам же зловмисник свої дії пояснює тим, що не мав на меті розраховуватися з таксистом. Зараз за цим фактом проводиться перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 КК України (Хуліганство).

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ