На Рівненщині застрелився пенсіонер

На Рівненщині застрелився пенсіонер

11.02.11 14:49 0 1793
До чергової частини Рівненського РВ дев’ятого лютого зателефонувала пенсіонерка із села Городок, що у Рівненському районі, яка повідомила про самогубство свого 70-річного чоловіка. Схвильована жінка розповіла, що пенсіонер звів рахунок з життям, бо вже не міг терпіти фізичних страждань від хвороб, які стали хронічними, а деякі, навіть, потребували хірургічного втручання.

– На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду будинку, в якому сталася трагедія, був виявлений саморобний пристрій калібру 5,6 міліметра, а згодом і дві кулі, які належать до зброї, з якої був зроблений постріл, — розповів перший заступник начальника Рівненського РВ підполковник міліції Сергій Гандзелевський. – В ході розслідування ми з’ясували й причини, які підштовхнули чоловіка до такого відчайдушного кроку. Родичі пенсіонера розповіли, що той неодноразово скаржився на свої хвороби та страждав від того, що не може дати ради своїм фізичним недугам. Інших причин, чому чоловік прийняв рішення піти з життя, слідство не бачить – соціальний статус та матеріальний стан родини були на належному рівні, зловживань чи психічних розладів в чоловіка не було.

А от на підтвердження, що у пенсіонера були серйозні проблеми зі здоров’ям є висновок судово-медичного експерта.

Правоохоронні органи завершили свою роботу, слідство поставило крапку в цій непростій людській трагедії, та біль втрати близької людини для родини не так швидко мине.

Олеся ШЕВЧЕНКО, помічник начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька міська рада ...
Наступна новина: На Волині поїзд мало не ...

КОМЕНТАРІ