На Волині поїзд мало не зіткнувся з вантажівкою

На Волині поїзд мало не зіткнувся з вантажівкою

11.02.11 14:57 0 1837
До чергової частини Волинського лінвідділку УМВСУ на Львівській залізниці надійшло повідомлення від правоохоронців патрульної служби про те, що на 286 кілометрі перегону Ківерці – Олика, машиністом пасажирського потягу № 77 сполученням Москва-Ковель було застосоване екстрене гальмування. І знов на переїзд, що є під охороною, перед проїздом потягу виїхав автомобіль. І не маленький. Автомобіль «RENO – PREMIUM» з напівпричепом, призначений для магістральних перевезень, як кажуть у народі – «фура», зупинився за технічної несправності прямісінько на коліях. Не важко уявити, до чого призвело б зіткнення завантаженого автомобіля із локомотивом. Цього разу машиніст уникнув трагедії. Згодом водію все ж вдалося завести автомобіль та звільнити шляхи. Затримка руху поїздів склала 5 хвилин.

На місце події виїхала слідчо - оперативна група. Встановлено, що авто належить одній з київських автомобільній компанії. Чи був водій в алкогольному або наркотичному сп’янінні, покаже експертиза, але відразу пояснити правоохоронцям, чому порушив правила безпеки чоловік не зміг.

У ході розслідування міліціонери кваліфікують правопорушення за статтею 276 КК України, тобто як таке, що це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків. Це загрожує винуватцю обмеженням волі на строк аж до трьох років. До матеріалів справи долучені працівники ВДАІ міста Луцька.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях вивчається ...

КОМЕНТАРІ