На Тернопільщині міліція допитує депутатів та керівників місцевих організацій ВО «Свобода» нібито у зв’язку з вибухами у Макіївці

На Тернопільщині міліція допитує депутатів та керівників місцевих організацій ВО «Свобода» нібито у зв’язку з вибухами у Макіївці

11.02.11 15:05 0 1824
На Тернопільщині 9 лютого 2011 року Ланівецький райвідділ міліції розпочав викликати на допити депутатів місцевих рад від ВО «Свобода», керівників та членів районної та міської організації ВО «Свобода», а також симпатиків організації. Підставою для виклику на допит є приналежність до ВО «Свобода» та нібито підозра на причетність до вибухів у Макіївці.

Зокрема, у переліку осіб, яких викликають на допитати депутат районної ради від ВО «Свобода» Володимир Бойко, голова Ланівецької міської організації ВО «Свобода» Мирослава Вальчук, заступник голови Ланівецької районної організації Іван Власюк.

«Переслідування тих, хто чинить свідомий опір тотальному наступу на все, що пов’язане з іменем української нації - єдине що робить влада, щоби відволікти увагу населення від абсолютного провалу економічної та соціальної політики. Для цього режим Януковича не випускає найменшої нагоди продемонструвати свою сваволю через залякування та тиск силових органів. Для цього, наслідуючи далекі тридцяті роки, фабрикують найбезглуздіші справи.

Різкий зріст популярності ВО «Свобода» в Україні та послідовність і дієвість на свободівців Тернопільщині їх просто лякає. Саме тому влада намагається скомпрометувати та пересаджати націоналістів, які є єдиною реальною силою, яка може протистояти антиукраїнській окупації», - зазначила керівник Ланівецької міської організації ВО «Свобода» Мирослава Вальчук.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ