Четверта  сесія Чернівецької  міської  ради розгляне 30 питань

Четверта сесія Чернівецької міської ради розгляне 30 питань

18.02.11 19:37 0 1769
Четверта сесія Чернівецької міської ради УІ скликання працюватиме 24 лютого цього року. На її розгляд винесено 30 питань. Сесія заслухає звіт про виконання міського бюджету за 2010 рік, а також обговорить хід виконання кількох важливих для міської громади програм, зокрема комплексної Програми «Захист», Програми розвитку молодіжного житлового будівництва та забезпечення молоді житлом, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Чернівців, міської цільової Програми розвитку туризму, Програми розвитку в Чернівцях інвестиційної діяльності. Депутати також проаналізують стан розвитку дошкільної освіти, стан та перспективи енергозабезпечення Чернівців, затвердять інвестиційні проекти, право реалізації яких надаватиметься переможцям інвестиційних конкурсів

На сесії планується також визначити обсяги і межі повноважень, які здійснюють районні у місті ради та їх виконавчі органи в інтересах територіальних громад районів міста, розглянути та прийняти рішення з низки питань у сфері земельних та містобудівних відносин за зверненнями громадян.

23 лютого в сесійній залі міської ради відбудеться День депутата, під час якого депутати порядок денний 4 сесії міської ради VІ скликання та заслухають інформацію про роботу виконавчих органів міської ради з зверненнями громадян у 2010 році.

Хід четвертої сесії Чернівецької міської ради УІ скликання транслюватиметься в он-лайн режимі.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Агентство про ...
Наступна новина: У Чернівцях відкрито нову ...

КОМЕНТАРІ