У Чернівцях відкрито нову дитячу дошкільну  установу «Барвінок»

У Чернівцях відкрито нову дитячу дошкільну установу «Барвінок»

18.02.11 19:38 0 2190
Дошкільний навчальний заклад №19 – Центр розвитку дитини «Барвінок» створено на базі вивільненої будівлі ЗОШ №21, що стало можливим після реорганізації цієї школи шляхом злиття із ЗОШ №42.

Кошторисна вартість реконструкції будівлі на вул.Руський, 178 під дитячий садок №19 становить 6,8 млн.грн.

Роботи з реконструкції будівлі виконувало комунальне підприємство «Містобуд». Проектно-кошторисну документацію виготовило ТОВ «Горизонт ЛТД».

Роботи з реконструкції було розпочато у вересні 2010 року, завершено – у лютому 2011 року. Благоустрій території та облаштування фасаду буде проведено навесні, коли дозволять погодні умови.

До реконструкції було залучено 12 спеціалізованих субпідрядних організацій: ВАТ ПМК-76, ТзОВ «Поліарт», ТДВ «Буковинський ремонтник», ПП «Профімонтаж», КП «МіськШЕП», СРБУ «Ліфтсервіс», ДКП «Чернівціводоканал», КП «Чернівцітеплокомуненерго», КП «Міськсвітло», ПП Мартинюк В.І., ТзОВ «Експріелсервіс», Чернівецьке обласне спеціалізоване РПБ ПР ДПТ України.

Загальна площа трьох поверхів приміщень дитячої установи – 1740 кв.м.

Дошкільна установа «Барвінок» розрахована на 180 місць. Тут працюватимуть 8 груп переддошкільного та дошкільного віку. На сьогодні батьки вже отримали понад 100 путівок на влаштування дітей в цей заклад. Педагогічними працівниками та обслуговуючим персоналом заклад забезпечений повністю. На придбання обладнання та технічного інвентарю використано 560 тисяч грн.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Четверта сесія ...
Наступна новина: Охороною здоров’я ...

КОМЕНТАРІ