Мешканка Рівненщини у власному будинку організувала «Міні-завод» із виготовлення самогону

Мешканка Рівненщини у власному будинку організувала «Міні-завод» із виготовлення самогону

21.02.11 19:15 0 1685
Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Корецького РВ УМВС України в Рівненській області у ході проведення профілактичних заходів, спрямованих на боротьбу із пияцтвом та самогоноварінням, виявили у мешканки Корця своєрідний «міні-завод» із виготовлення алкогольного напою домашнього виробництва.

– Під час санкціонованого обшуку в житловому будинку 56-річної Валентини, місцевої мешканки, виявили та вилучили 420 літрів закваски для виготовлення самогону, 30 літрів самогону, а також самогонний апарат, – прокоментував в. о. заступника начальника Корецького РВ УМВС Володимир Рой. – Під час перевірки було встановлено, що остання систематично займалася виготовленням та збутом самогону.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка в порядку статті 97 Кримінально-процесуального кодексу України та вирішується питання про порушення кримінальної справи. За таку організацію нелегального бізнесу жительці Корецького району загрожує кримінальна відповідальність за ст.203 Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф у розмірі від 50 до і 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДННК „УУБА – КаУ” ...
Наступна новина: Тернополяни зможуть ...

КОМЕНТАРІ