Ситуацію у Чернівецькій міській раді аналізує Робоча група  профільного Комітету Верховної Ради

Ситуацію у Чернівецькій міській раді аналізує Робоча група профільного Комітету Верховної Ради

23.02.11 17:17 0 2172
Для вивчення ситуації,що склалася в Чернівецькій міській раді, Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради створив Робочу групу, яку очолив народний депутат, Секретар Комітету Сергій Гордієнко.

Робоча група профільного Комітету ВРУ 23 лютого прибула у Чернівці. В її складі працюють народний депутат Анатолій Горбатюк, завідуючий сектором територіального устрою та виборчих прав відділу територіальної організації влади департаменту забезпечення взаємодії у ВРУ та регіонами Секретаріату Кабінету Міністрів України Ярослав Бережницький, головний консультант Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату ВРУ Валерій Алексєєв, головний консультант секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Тетяна Корнієнко.

Від Робочої групи ВРУ очікують відповідні висновки та рекомендації щодо розв’язання інциденту з метою упередження громадського збурення у Чернівцях та спроб подібних порушень законодавства в інших містах України.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині вшанували ...
Наступна новина: На Рівненині чоловік ...

КОМЕНТАРІ