На Рівненині чоловік намагався зарубати співробітника

На Рівненині чоловік намагався зарубати співробітника

23.02.11 17:20 0 1802
До чергової частини Костопільського РВ УМВС надійшло повідомлення з швидкої медичної допомоги про те, що в Костопільську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, рубленої рани волосяної частини голови, забою головного мозку був доставлений 27-річний Юрій, житель с. В.Вербче Сарненського району.

Як повідомив начальник слідства Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Твардовський, в ході перевірки співробітникам міліції стало відомо, що 19 лютого в обідню пору 24-річний Сергій, житель с.В.Вербче Сарненського району, наніс тяжкі тілесні ушкодження обухом сокири своєму односельцю 27-річному Юрію.

Між чоловіками, котрі працюють в приватного підприємця в Костополі, склалися неприязні відносини. Саме їх і з’ясовували у черговий раз, підігріті спиртним, молодики. Та в хід пішли не лише словесні образи, а й сокира, за допомогою якої Сергій вирішив поквитатися зі своїм недругом. Нанісши двічі удар по голові Юрію, він, не приховуючи закривавлене знаряддя, приніс її в сусідній цех і сказав своєму товаришу, що буде тікати до лісу.

Тим часом Юрій лежав закривавлений посеред цеху без свідомості. На допомогу потерпілому одразу ж виїхала швидка допомога. Наразі він знаходиться в реанімаційному відділенні Рівненської обласної лікарні без свідомості.

А 24-річний Сергій перебуває нині в ізоляторі тимчасово тримання Костопільського райвідділу міліції. За фактом замаху на вбивство порушено кримінальну справу за ч.2 статті 15 та ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вікторія КОРНЮША,

помічник начальника Костопільського РВ УМВС

України в Рівненській області

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ситуацію у Чернівецькій ...
Наступна новина: У Рівному повісився студент

КОМЕНТАРІ