«Свобода» в Тернополі зробила подарунок Януковичу

«Свобода» в Тернополі зробила подарунок Януковичу

25.02.11 13:42 0 2003
На черговій сесії міської ради з ініціативи міського голови, свободівця Сергія Надала депутатський корпус ухвалив рішення назвати одну з центральних площ міста – майданом імені Героя України Степана Бандери.

Відповідно до ухваленого рішення, вхідна частина парку ім. Т. Г. Шевченка з спорудженим пам’ятником Герою України Степану Бандері, з територією благоустрою навколо пам’ятника та будівлею Тернопільської обласної ради і Тернопільської обласної адміністрації називатиметься майданом імені Героя України Степана Бандери.

«Степан Бандера – національний герой, справжній Провідник Української Нації. Ми пам'ятаємо, що зробив Степан Бандера для того, щоб ми сьогодні жили у своїй державі на своїй Богом даній землі. Майдан імені Героя України Степана Бандери у Тернополі увіковічить пам'ять провідника Української Нації. Символічним є те, що дане рішення було ухвалене напередодні року правління Віктора Януковича, нехай майдан Героя Бандери буде подарунком для Януковича у день його роковин», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: Кияни заставили лучан ...

КОМЕНТАРІ