До  розчистки снігу  у Чернівцях залучено додаткову техніку

До розчистки снігу у Чернівцях залучено додаткову техніку

25.02.11 13:47 0 1982
Для розчистки вулиць від снігових заметів залучено майже 80 одиниць техніки підприємств, установ та організацій міста. Техніку залучено відповідно до розпорядження міського голови від 5 листопада минулого року, яким підприємства, установи та організації закріплені за вулицями міста для оперативної їх розчистки у період снігових опадів.

Зокрема, станом на 25 лютого закріплені за ними території розчищають міськШЕП, ПП «Буковинаспецгідробуд», УПП «Сантехбудмеханізація», ТОВ ПБФ «Ріка», Чернівецький хімзавод, ТОВ «Завод будівельних конструкцій», Чернівецька філія ВАТ « Свемон-Захід», ВАТ «Чернівецький цегельний завод №3» та «Чернівецький цегельний завод №1», ВАТ «ПМК-76», ТОВ «Машзавод», КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці», ЗАТ «Агрошляхбуд», ЧУ ЗАТ «Електро»,», МТК «Калинівський ринок» та колійно-машинна станція ДТГО Львівської залізниці, емаль завод « Карпати», олійно-жировий комбінат, фірма « Вема», ГС-2401, торговий центр «Метро». Станом на 10.00 ранку ще не приступили до розчистки закріпленої території ВАТ «ШБУ-60», ВКФ «Зірка» , завод ЖБК облспоживспілки.

Для розчистки доріг, яким рухається громадський транспорт, створено мобільні групи. Кожна група має три одиниці техніки. До розчистки гравійних доріг , якими рухаються мікроавтобуси, залучено грейдери. У Садгірському районі у найбільш віддалених місцях працює трактор з відвалом Т-150.

Курує роботу міськШЕП із розчистки вулиць директор департаменту ЖКГ Олександр Шумейко. Для допомоги районним радам з організації роботи щодо розчистки прибудинкових територій, міжбудинкових проїздів, тротуарів за Шевченківським районом закріплено першого заступника директора ЖКГ Василя Манчуленка, за Першотравневим районом – заступника директора департаменту ЖКГ Ярослава Кушнірика, Садгірським районом – заступника директора департаменту ЖКГ Василя Гураля. До розчистки прибудинкових територій ,тротуарів залучено двірників, усіх працівників КЖРЕПів та підприємств, які утримують житловий фонд.

Відділи з питань благоустрою і санітарно-екологічного стану районних рад проводять рейдові перевірки підприємств усіх форм власності, організацій та установ щодо дотримання правил благоустрою у зимовий період, зокрема створення небезпечних умов для відвідувачів під час снігових опадів, ожеледиці. За недотримання цих вимог передбачено адміністративне стягнення у розмірі 1700 гривень.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині браконьєр ...

КОМЕНТАРІ