В Івано-Франківську відбувся тренінг для волонтерів, які впроваджуватимуть систему соціальних знижок «Єдина картка»

В Івано-Франківську відбувся тренінг для волонтерів, які впроваджуватимуть систему соціальних знижок «Єдина картка»

25.02.11 19:52 0 1844
19-20 лютого 2011р. на базі МГЦ «Еталон», відбувся тренінг для волонтерів, які будуть впроваджувати систему соціальних знижок «Єдина картка» в в Івано-Франківську.

В рамках проекту «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи», студенти та члени Молодіжного громадського центру «Еталон» вивчали особливості співпраці з бізнесом. В ході навчання розглядалися особливості соціальної дисконтної системи, її переваги для звичайних громадян та для бізнесу. Волонтери знайомилися з правилами ефективної організації роботи та вивчали основи ведення позитивних переговорів.

Завдяки отриманим знанням та вмінням вони зможуть залучати магазини та сервісні організації Івано-Франківська до участі у проекті. Нагадаємо, що одним із завдань проекту є укладання договорів з бізнес-структурами міста про надання знижок на найнеобхідніші товари та послуги. Це дозволить користувачам соціальних дисконтних карток економити більше 1000 гривень на рік.

Наступним кроком волонтерів будуть переговори з комерційними структурами міста. Очікується, що протягом березня з комерційними структурами Івано-Франківська буде укладено не менше 50 договорів про надання знижок.

Довідково

Проект реалізується в м. Івано-Франківську молодіжним громадським центром МГЦ «Еталон» спільно з Фундацією ім. князів-благодійників Острозьких з м. Рівного, за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» та Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ