Блаженніший Митрополит Володимир відправив Літургію у Свалявському жіночому монастирі на Закарпатті

Блаженніший Митрополит Володимир відправив Літургію у Свалявському жіночому монастирі на Закарпатті

27.02.11 12:58 0 2319
У п’ятницю, 25 лютого, розпочався архіпастирський візит Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира до Мукачівської єпархії.

В аеропорту міста Ужгорода Первосвятителя зустрічали керуючий Мукачівською єпархією архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор, архієпископ Хустський і Виноградівський Марк, духовенство та боголюбива паства.

У неділю, 27 лютого, Предстоятель Української Православної Церкви очолив Божественну Літургію у Свалявському Свято-Троїце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі.

Йому співслужили архієпископи: Хустський і Виноградівський Марк, Переяслав-Хмельницький Олександр, Мукачівський і Ужгородський Феодор, а також єпископ Городницький Олександр.

Кирило-Мефодіївський монастир розташований у мальовничому місці і майже з усіх боків оточується невеликими, вкритими густими лісами, горами. Обитель є відносно молодою. Перший камень у монастирі був закладений у 1992 році, а його відкриття відбулося 1996 році. На сьогоднішній день тут несуть чернечий послух близько 30 сестер.

Про це повідомили в прес-службі УПЦ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ