У Рівному чоловік нахабно пограбував колишню дружину

У Рівному чоловік нахабно пограбував колишню дружину

02.03.11 17:10 0 1814
Сімейні баталії, які час від часу виникають у подружжя, інколи переходять в іншу площину та стають надбанням суспільства. Саме так і трапилось у рівнян Тетяни та Віталія. Їхнє спільне трьохрічне життя не заладилось і у жовтні торік вони вирішили розлучитися.

Та все б нічого, але конфлікти між ними продовжувалися і після розірвання офіційного шлюбу. 23-річна Тетяна змушена була неодноразово звертались до працівників міліції, адже спочатку її благовірний 35-річний Віталій погрожував побиттям своїй колишній дружині, а згодом і здійснив свій намір.

В останній день лютого серед білого дня біля місця роботи Тетяни, Віталій вирвав з її рук сумочку, в якій знаходилися гроші. З відповідною заявою про пограбування жінка звернулася у чергову частину Рівненського МВ. Пошуки зловмисника тривали недовго.

— Першого березня працівники міліції отримали повідомлення, що на вул. Курчатова у Рівному перебуває особа, яка знаходиться в розшуку, — повідомив інспектор патрульної служби Володимир Самолюк — Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці затримали підозрюваного у пограбуванні 35-річного громадянина.

А знайшли Віталія… у робочому кабінеті своєї колишньої дружини. Коли співробітники міліції туди навідалися, чоловік спокійнісінько спав. Як він потрапив туди і що там робив, наразі з’ясовують правоохоронці й вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Проте, як з’ясувалося, не лише пограбування на рахунку чоловіка. Віталій перебував у розшуку ще й за шахрайство.

— Влітку торік в одному із розважальних закладів Рівного Віталій під приводом зателефонувати взяв мобільний телефон у своєї знайомої та не повернув. Хоч тоді його затримати не вдалося, але відповідати за скоєне всеодно доведеться. Підозрюваний зараз знаходиться у слідчому ізоляторі, — повідомила т.в.о. помічника начальника Рівненського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Ірина Мовчанюк. — За фактом шахрайства порушена кримінальна справа за статтею 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Вікторія АНТОНОВА, Михайло МЕЛЬНИК, ВЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненський «ліфтоман» ...
Наступна новина: Мешканка Рівненщини може ...

КОМЕНТАРІ