Лист від читача: На Львівщині внаслідок пожежі родина залишилась без даху над головою

Лист від читача: На Львівщині внаслідок пожежі родина залишилась без даху над головою

03.03.11 14:59 0 6862
Нещодавно пожежа, яка трапилася в невеликому мiстечку Львiвськоі області - Турці, залишила без даху над головою одну родину. Люди, які на перший погляд мали все для нормального життя, за дві години позбулися абсолютно всього. Пожежа трапился вночі, коли вся родина спала. Двоповерховий дерев'яний будинок зник на очах. Другий поверх був нежитловий, родина жила на першому поверсі. На той момент в будинку проживала жінка з двома повнолітніми дітьми і бабуся, яка знаходилася в тяжкому стані і не ходила. Першим біду відчув старший син, почувши тріск шиферу і сигнал машини швидкої допомоги, яка стояла навпроти будинку й намагалася розбудити сплячих мешканців. Все що встигла сім'я - це врятувати бабусю. Серед лютих морозів люди залишилися у капцях на вулиці: без речей, без документів, без грошей, без будинку ...

Що могло стати причиною пожежі встановити на даний момент не вдалося - замикання проводки, нещасний випадок або підлаштоване зло?

Одне питання хвилює найбільше - робота МНС, порожні пожежні машини їхали годину і не змогли допомогти врятувати будинок. Що стало причиною втрати всього: невчасна допомога МНС чи безвихідна ситуація?

Іван Ощипок
osiv@ukr.net



Від редакції:

Допомогти сім'ї, яка постаждала внаслідок пождеже Ви можете, надіславши кошти на рахунок, вказаний нижче. При потребі, можемо переслати відскановані документи, які підтверджують належність рахунку потерпілим особам (надішліть запит на info@uzinform.org.ua).




Турківське відділення Ощадбанку №6317
МФО - 385275 КОД ЗКПО 02762582
№ розрахункового рахунку - 3739890004
№ рахунку - 146362 Сиплива Світлана Василівна
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: На Рівненщині двоє ...
Наступна новина: Українські трудові ...

КОМЕНТАРІ