Мати  два місяці чекала сина, який у пошуках  роботи потрапив із Рівненщини на Житомирщину

Мати два місяці чекала сина, який у пошуках роботи потрапив із Рівненщини на Житомирщину

10.03.11 16:37 0 1707
За допомогою до млинівських працівників міліції наприкінці лютого звернулася мешканка с. Іванківці Млинівського району. Згорьована жінка просила знайти його 21-річного сина Леоніда, який майже два місяці як безвісти зник. На щастя, у цій історії все закінчилося благополучно і млинівським правоохоронцям вдалося встановили його місце знаходження.

Молодий хлопець ще у січні поїхав шукати роботу в Рівне. Двічі він телефонував додому батькам та повідомив, що працевлаштувався вантажником на одній з фірм обласного центру. Разом із водієм потому відправили його у відрядження в м. Козятин Житомирської області. Прибувши в місто, Леонід відлучився в магазин, а тим часом напарник, невідомо із яких причин, поїхав у зворотньому напрямку, залишивши його в незнайомому місті без грошей та речей.

Леоніду не залишалося нічого, як шукати можливість повернутися назад у Рівне. Він попробував дістатися автостопом, але без грошей це виявилося не так то й просто. В дорозі він познайомився з Миколою, жителем Бердичівського району, який запропонував йому працювати в нього різноробочим, на що Леонід і погодився. За роботу йому Микола не платив, натомість розраховувався продуктами харчування. Ночував Леонід теж, де прийдеться. відтак потрапив у лікарню в Коростені з обмороженням ніг. Там його і знайшли, які й повідомили про місце перебування сина його батькам.

— Мати забрала Леоніда додому, стан його здоров’я задовільний, але ще деякий час необхідно лікуватись. Прикро, що юнак звертався за допомогою до людей, але так і не знайшлось нікого, хто б допоміг йому, — зазначив в.о. начальника Млинівського РВ УМВС майор міліції Михайло Сарвас.

Батьки хлопця висловили подяку млинівським та коростенським міліціонерам за допомогу в розшуку та поверненні сина додому.

Олена ВІШНЯКОВА, помічник начальника Млинівського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські трудові ...
Наступна новина: На Рівненщині бешкетник ...

КОМЕНТАРІ