85-річна рівнянка вбила чоловіка

85-річна рівнянка вбила чоловіка

15.03.11 20:09 0 1590
Не кожна жінка може витримати десятки років спільного життя із чоловіком-тираном. А 85-річна рівнянка Тіна прожила з таким п’ятдесят п’ять років(!). Та недільного ранку терпіння жінки скінчилося. Чоловік, щойно прокинувшись, як завжди, почав нагнітати обстановку. Тим часом їхній син, який вийшов того ранку в магазин, повернувшись, уже не застав батька в живих…

13 березня 2011 року о 08.14 годині ранку в чергову частину Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 55-річного Ігоря, жителя обласного центру, про те, що його мати нанесла смертельне ножове поранення в область грудної клітки його батькові, 83-річному Василеві.

Зі слів сусідів, у сім’ї учасників трагічної події протягом тривалого часу були непорозуміння та виникали сварки. Посилювалися вони ще й через зловживання Василем спиртними напоями.

– У процесі проведення оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що впродовж декількох останніх років чоловік знущався так над жінкою, що вона вже не могла терпіти цього, – прокоментував начальник кримінальної міліції УМВС України в Рівненській області Микола Хватаймуха. – Надмірні домагання і призвели до того, що сталось. Жінка щиро сердечно зізналась у скоєному, адже сама досі перебуває у шоковому стані і потрапила до лікарні. Наразі порушена кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу, тобто умисне вбивство. Для підозрюваної обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ