На Рівненщині за критику голови райдержадміністрації побили директора школи

На Рівненщині за критику голови райдержадміністрації побили директора школи

21.03.11 22:35 0 2533
Майже детективна історія трапилася нещодавно у Радивилівському районі - серед білого дня директора Ситненської школи Ростислава Войцеховського вивезли в ліс на автомобілі керівника місцевої райдержадміністрації й побили. Причина – критика дій голови РДА. Нині директор школи, депутат районної ради , лежить у районній лікарні.

За його словами, 14 березня об 11 годині, коли він перебував на робочому місці, йому на мобільний телефон подзвонив невідомий чоловік і представився помічником голови Радивилівської РДА. А з тим попросив пана Войцеховського вийти для розмови. Директор вийшов на вулицю разом із вчителем школи, з яким вирішував виробничі питання. Біля воріт стояв автомобіль, на якому їздить голова райдержадміністрації. З нього, з місця водія, вийшов помічник керівника району й запропонував директору сісти в авто для розмови. Але, коли він сів, автомобіль рушив з шкільного подвір’я. На запитання, куди ми їдемо, помічник не відповів і мовчки керував автомобілем. Пан Войцеховський зауважив, що у нього уроки й він має повернутися до школи. У цей же час директор помітив в автівці позаду себе невідомого чоловіка. У цей час автомобіль повернув на лісову дорогу й зупинився. З нього вийшли помічник голови РДА і невідомий чоловік й запропонували пану Войцеховському теж вийти. А з тим почали цікавитися у керівника навчального закладу, які він має претензії до голови РДА, чому його критикує? Після цих слів інший чоловік завдав удару пану Войцеховському в живіт. Директор почав втікати, ті двоє його переслідували. Зумівши відірватися від переслідувачів, він повернувся до школи. Але проводити уроки вже не міг, боліли ушкоджений живіт та рука. Наступного дня постраждалий звернувся за допомогою до районної лікарні та написав скаргу на ім’я голови Радивилівської районної ради та начальника райвідділу внутрішніх справ.

Як повідомив завідуючий хірургічним відділенням Радивилівської ЦРЛ Роман Василюк, у директора школи виявили забій черевної стінки та грудної клітки. Проводять ще додаткові аналізи.

У районному відділку міліції повідомили, що вони перевіряють скаргу депутата.

А ось керівник районної адміністрації Генадій Станкевич всі звинувачення на свою адресу та адресу помічника відкидає. Каже, що його помічник дійсно брав службове авто і їздив до директора школи. Але, щоб купити у нього свиню. Коли ж вони відїхали від школи – депутат почав залицятись до нього, бо був пяний.

Втім іншої думки – вчителі школи. Вони запевняють, що директор був тверезий, адже того дня він вів уроки. А звинувачення його у іншій орієнтації - взагалі образа людської гідності.

Прес-служба РОО ВО «Батьківщина»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Пропозиції Митрополита ...
Наступна новина: В Івано-Франківську аптеки ...

КОМЕНТАРІ