В Івано-Франківську аптеки надаватимуть знижки

В Івано-Франківську аптеки надаватимуть знижки

21.03.11 22:38 0 1790
Нещодавно в Івано-Франківську було підписано договір про участь мережі аптек «Здорова родина» у системі соціальних знижок. Завдяки цьому, мешканці міста зможуть економити гроші, купуючи необхідні ліки.

Наразі волонтери Молодіжного громадського центру «Еталон» здійснюють підписання договорів про надання знижок з комерційними структурами Івано-Франківська. Уже підписано більше сорока договорів. І домовленість з мережею «Здорова родина» є значним досягненням, адже завдяки цьому тридцять дві аптеки міста долучилися до благодійної програми «Система соціальних знижок «Єдина картка».

Ця благодійна програма дає можливість власнику соціальної дисконтної картки отримати знижки і суттєво економити на придбанні найнеобхідніших товарів і послуг. В Івано-Франківську вона впроваджується МГЦ «Еталон» в рамках проекту «Система соціальних знижок як засіб подолання кризи» за підтримки консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону», Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» та Фундації ім. князів-благодійників Острозьких. В рамках проекту передбачається випустити та поширити серед малозабезпечених сімей вісім тисяч соціальних дисконтних карток «Єдина картка», якими можна буде скористатися у не менше ста магазинах міста. Очікується, що завдяки цим карткам кожна сім’я зможе економити не менше тисячі гривень на рік.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині за критику ...
Наступна новина: VІ Міжнародний фотосалон ...

КОМЕНТАРІ