VІ Міжнародний фотосалон традиційно пройде у Рівному

VІ Міжнародний фотосалон традиційно пройде у Рівному

22.03.11 16:47 0 1584
Традиційно у свято Покрови Пресвятої Богородиці у Рівному відбудеться «Фотовернісаж на Покрову». Цьогоріч Міжнародний Салон художньої фотографії пройде вже вшосте.

- Підготовка наступного Фотовернісажу розпочинається практично ж одразу по завершенню кожного з них, - з посмішкою розповідає автор проекту, Посол Миру, член НСФХУ, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва Олександр Харват. – І хоча до «Фотовернісажу на Покрову» ще понад півроку, однак вже зараз пророблено досить багато організаційних моментів. Нині основна увага спрямована на пошук спонсорів. Ми запрошуємо до генерального, офіційного чи дольового партнерства у фінансуванні цього мистецького заходу.

За словами Олександра Харвата, цей щорічний масштабний фотомистецький захід здобув позитивний імідж не лише в Україні, а й у 83 країнах світу. Завдяки Фотовернісажу про Рівненщину відомо в усьому світі, до нас приїжджають іноземні фотомайстри та туристи.

Цьогоріч для проведення журі вже запрошені відомі майстри у світі фотомистецтва з Німеччини, Словаччини, України. Журі конкурсу відбудеться 28-31 серпня в період відзначення Дня міста Рівне. На відкриття виставки 14 жовтня 2011 року приїдуть митці зі всієї України та зарубіжжя.

«Фотовернісаж на Покрову» пройде під патронатом Національної Спілки фотохудожників України, Міжнародної Федерації фотомистецтва (FIAP), Фотографічної Асоціації Америки (PSA), Європейського фотографічного руху «Зображення без кордонів» (ISF), Міжнародного Союзу фотографів (UPI) та за підтримкою відомих особистостей світу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ