На Волині троє молодиків згвалтували жінку в залі очікування залізничного вокзалу

На Волині троє молодиків згвалтували жінку в залі очікування залізничного вокзалу

22.03.11 16:51 0 1858
Напередодні вихідних троє молодих громадян мешканців міста Володимира-Волинського вирішили розважитись. Звичайно нічого нового вони не вигадали як просто нажертись оковитої. Ну а коли вже були напідпитку тоді і «згадали», що таке місце як станція залізничного вокзалу належить суто їм і вони там повноправні господарі. Тим більше, що найближчий пункт міліції за кілька кілометрів.

Вже після опівночі, тоді коли останній потяг покинув станцію, вони зайшли до залу очікування. Першою їм під руку на нещастя, потрапила жінка. 43 - річна громадянка Олена Г. ніде не працююча, не мала постійного місця проживання, тому вирішила відпочити та зігрітись у приміщенні. Не вагаючись 3 покидьки з погрозою застосування сили заставили роздягнутися жінку та зґвалтували її. Після цього виштовхали на вулицю. Список жертв поповнив і чоловік. Під ранок він перший прийшов на станцію дочекатись необхідного потягу. Та натрапив на трійцю. Вони його добряче відлупцювали та й кинули неподалік станції.

До Волинського лінвідділку УМВСУ на Львівській залізниці, що у місті Ковелі, зателефонував черговий райвідділу і повідомив, що з лікарі рай лікарні розповіли про покалічену людину, на яку напали невідомі. А вже згодом до правоохоронців звернулась і жінка, вона заявила, що троє осіб віком від 16 до 20 років її зґвалтували.

На вказане місце терміново виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вже мали план ймовірного перехоплення злочинців. Разом із колегами з територіального відділу, вони обшукали прилеглу територію та швидко вийшли на мерзотників, отож затримали їх. Ними виявились громадяни Василь Ш., Сергій С. Та Сергій Г. Молодики віком від 17 до 23 років. Жінка відразу впізнала кожного з кривдників. А згодом свої свідчення дав і чоловік. У затриманих відібрані мазки слизових оболонок статевих органів, які направлені на експертне дослідження в Володимир-Волинську СМЕ. Згідно висновків медичного освідчення Сергій С. Та Василь Ш. перебували в стані алкогольного сп’яніння. До слова, останній у 2010 році скоїв крадіжку та був засуджений до 2-ох років умовно. Однак, не врахував до себе поблажливого ставлення з боку суду. Тепер він у будь-якому випадку вдруге сяде на лаву підсудних. Щодо його подільників, їм також загрожуватиме позбавлення волі на строк від 3 до 7 років відповідно до Статті 153 ККУ за насильницьке задоволення статевої пристрасті. Зараз покидьків утримають під вартою.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ