Голова Тернопільської облради привітав тернопільську біатлоністку з «сріблом»  на чемпіонаті світу

Голова Тернопільської облради привітав тернопільську біатлоністку з «сріблом» на чемпіонаті світу

22.03.11 17:00 0 1684
Сьогодні голова обласної ради Олексій Кайда зустрівся із тернопільською спортсменкою Оленою Підгрушною, яка у складі естафетної збірної України здобула друге місце на чемпіонаті світу з біатлону, та її тренерами Ігорем Починком та Олегом Бунтом.

Вітаю вас із успішним виступом на чемпіонаті світу. Ви показали найкращий результат в естафеті і доклалися до здобуття призового місця нашої команди, - сказав Олексій Кайда. – Впевнений, що попереду ще багато перемог, які прославлять і Тернопільщину, і Україну.

За здобуті результати на чемпіонаті світу Олексій Кайда вручив спортсменці ноутбук. Подарунки та подяки від голови за високий рівень підготовки тернопільських біатлоністів отримали також Ігор Починок та Олег Бунт.

Під час зустрічі зайшла мова і про модернізацію біатлонної бази у Підгородньому. Голова обласної ради зазначив, що тернопільська біатлонна школа є знаною в Україні, і спортсмени повинні тренуватися у хороших умовах. Олексій Кайда планує у четвер відвідати біатлонну базу і докладно вивчити її потреби.

Олена Підгрушна та тренери подякували голові за можливість зустрітися. Спортсменка подарувала Олексієві Кайді сувенір, привезений із чемпіонату світу, що проходив у російському Ханти-Мансійську.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Тернополі планують ...
Наступна новина: УУБА та КУ уклали угоду про ...

КОМЕНТАРІ