У Рівному перевірили ринки

У Рівному перевірили ринки

30.03.11 14:46 0 1665
29 березня 2011 року у Рівному відбулася перша виїзна робоча комісія з перевірки ринків. До складу комісії входять представники санепідемстанції, ветсанслужби, управління у справах споживачів, цінової політики та депутати обласної ради, серед яких депутат фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Рівненської обласної ради Степан Молчан.

Члени комісії перевірили документацію ринків ПП "Моріон" та ТзОВ "Ринок". "Деякі підприємці не мали договорів з ринком. Під час обходу комісія встановила, що на ТзОВ "Ринок" відбувається незаконна торгівля кондитерськими виробами, контролери ринку збирають кошти за оренду та видають чеки. Як пояснив заступник директора ринку, вони не укладають з ними угоди, оскільки це не павільйони чи кіоски, а звичайні торгові місця. Незабаром члени комісії перевірять інші ринки обласних центрів " – поінформував депутат-свободівець.

Довідка: На останній сесії Рівненської обласної ради депутат фракції ВО "Свобода" Степан Молчан вказав на те, що опозиційних депутатів не запрошують на засідання з вивчення діяльності ринків. Внаслідок протестів підприємців проти Податкового кодексу та скарг на роботу ринків, за дорученням голови Рівненської обласної адміністрації було створено робочу комісію з вивчення питань економічної обґрунтованості розміру плати за оренду торгівельних місць і послуги, стану організації та забезпечення належних умов для провадження торговельної діяльності підприємцями на ринках області.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині двоє ...
Наступна новина: Олег Тягнибок узяв участь в ...

КОМЕНТАРІ