Олег Тягнибок узяв участь в «Українському Саміті»

Олег Тягнибок узяв участь в «Українському Саміті»

30.03.11 15:48 0 1643
29 березня 2011 року лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок узяв участь у Міжнародній економічній конференції «Український Саміт», організованій виданням «The Economist».

Коментуючи кореспонденту журналу «The Economist» тему самміту «Чи можуть справжні реформи бути втіленими в життя?», Олег Тягнибок зазначив: «Очевидно, що чинна влада не здатна до жодних реформ у розумінні позитивних для держави та Нації змін. Антиукраїнський режим може лише грабувати країну та визискувати народ.

Сьогодні прозвучала кричуща заява заступника глави Адміністрації Президента Ірини Акімової про плани влади дозволити продаж землі сільськогосподарського призначення іноземним громадянам. Вочевидь, ринок землі, що його активно «проштовхує» режим Януковича, і спроби запровадити торгівлю землею з 1 січня 2012 року, це не реформи - це диверсія проти української Нації, проти її майбутнього, це нищення української держави.

«Свобода» категорично проти торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Ми вже ухвалили відповідні заяви в тих органах місцевого самоврядування, де «Свобода» має більшість. Наша політична сила ініціюватиме референдум щодо неприпустимості торгівлі землею, та апелюватиме до права Нації всіма способами боронити свої права.

Ми твердо переконані: будь-які реформи, передусім боротьба з корупцією, апріорі не можуть бути розпочаті без проведення люстрації».

Довідка. «Свобода» виступає категорично проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Легалізація продажу землі може обернутися катастрофою для українців. Це прямий шлях до наступного Голодомору. «Свобода» ініціюватиме референдум щодо неприпустимості продажу землі». Про це лідер Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок заявив 27 березня 2011 року у місті Гнівань Тиврівського району Вінницької області.

Лідер «Свободи» також зазначив:

«Вже цього року в Україні чи не половину списку скоробагатьків становлять земельні латифундисти та аграрні барони. В Україні з’явилися пташині, олійні, яйцеві та зернові мільярдери, а водночас українці відчули гостру нестачу та недоступність елементарних продуктів – гречки, хліба, дешевого молока та м’яса. Українці за крок від голоду на землі, котра приносить мільярдні статки її незаконним власникам.

Протягом всіх років незалежності Україні настирливо нав'язують запровадження ринку землі. Маніакальна ідея продати землю об'єднує майже всі провладні політичні сили. Всі державні установи отримали прямі вказівки підготувати ґрунт для створення ринку землі ще минулої весни з конкретними датами і етапами. 2 березня Верховна Рада відмовилася продовжити до 1 січня 2015 року мораторій на продаж сільськогосподарських земель. Вже підготовлено пакет першочергових законів, що відкриє шлях до розкрадання та відчуження українських земель».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ