У Рівному сьогодні розпочала роботу нова автостанція

У Рівному сьогодні розпочала роботу нова автостанція

05.04.11 19:04 0 2232
З 5 квітня біля торгівельно-розважального центру «Чайка», що знаходиться по вул. Гагаріна, 16, розпочала роботу нова автостанція «Чайка», яка буде обслуговувати Північний напрямок Рівненської області і на 20% розвантажить центральну автостанцію м. Рівне (на вул. Київській). Ця автостанція була збудована виключно за кошти інвестора (а це – ТОВ «Управляюча компанія «Рівнеспецбудінвест».

«Чайка» – це першокласна повноцінна автостанція, побудована відповідно до сучасних європейських стандартів та вітчизняних вимог, здатна надавати якісні послуги як пасажирам, так і перевізникам. На відміну від багатьох інших, автостанція «Чайка» має усю необхідну інфраструктуру: це і простора затишна зала очікування пасажирів із якісною системою обігріву у зимню пору року та вентиляції і кондиціювання – у теплий період, це і облаштована кімната матері і дитини, кімната відпочинку водіїв, кімната для персоналу, медпункт, кімната міліції, кафетерій. Тут також передбачені усі умови, щоб надавати якісні послуги пасажирам з обмеженими можливостями.

Щодня «Чайка» прийматиме до 5 тисяч пасажирів на дванадцяти критих автобусних платформах. З 5 квітня тут активізувалися маршрути Тучинського, Костопільського, Березнівського, Степанського та Сарненського напрямків. До кінця місяця планується переведення сюди також Володимирецького, Дубровицького, Рокитнівського та Зарічнянського напрямків. Загалом із автостанції «Чайка» за добу відправлятиметься понад 300 маршрутів. Не виключено, що у перспективі можливі відправлення й певних міжобласних маршрутів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 8)

КОМЕНТАРІ