На тернопільщині ввімкнуть опалення в музеї, який не отоплювався 4 роки

На тернопільщині ввімкнуть опалення в музеї, який не отоплювався 4 роки

06.04.11 20:06 0 1607
Голова обласної ради Олексій Кайда сьогодні особисто відвідав музей Богдана Лепкого, де уже протягом чотирьох років не опалюється приміщення. Обласна рада минулого року виділила кошти на встановлення індивідуального оплення, однак через технічні причини приміщення музею не опалюється досі. Для вирішення проблеми очільник обласної ради зустрівся з представниками відповідних служб, керівництвом державного історико-архітектурного заповідника у Бережанах, чиї приміщення орендує музей. Нарада дала свої результати.

- Ми обговорили проблеми, що виникли, і шляхи їх вирішення, - зазначив голова обласної ради. – Вихід знайдено і до кінця тижня опалення буде включене. Окрім цього, очевидно, що приміщення музею потребують ремонту. Дирекція підготує докладний кошторис витрат, щоб передбачити в бюджеті кошти. Обласна рада не може залишати напризволяще свій комунальний заклад. Тим більше, це єдиний у світі музей Богдана Лепкого.

Олексій Кайда оглянув експозиції музею, серед яких матеріали з особистого архіву письменника, прижиттєві видання його творів, картини та малюнки Богдана Лепкого.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівному сьогодні ...
Наступна новина: Катастрофа в Японiї не ...

КОМЕНТАРІ